profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Trailer van mbo-studenten: ‘Hij komt, hij komt…’

20 augustus 2012

robvanderpoel

Geplaatst in:

Dit is het creatieve werk van vier studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht. De komst van meester Kanamori, bekend van de documentaire Children Full of Life, inspireerde hen tot het maken van deze trailer. Kijk en huiver: ‘Hij komt, hij komt…’ 

Rick Majoor, Vincent Hovorka en Ino van der Sande zijn tweedejaars studenten op het GLU en werken aan maatschappelijk relevante opdrachten. Zij opereren onder de naam Arctius en zijn via Arctius@mail.com  te bereiken.

Dank ook aan Leo Oostenbrug en Diane Moolhuijsen voor de begeleiding vanuit GLU, www.glu.nl

Japans meest bekende leraar brengt het onderwijsveld samen. Tussen 3 en 12 september kunt u Mr. Kanamori ontmoeten op zijn reis door Nederland. Achter deze link vindt u informatie voor het bestellen van tickets.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie