profiel

Marcel Kesselring


marcelkesselring
Bekijk mijn profiel

Jelmer Evers


Jelmer Evers
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Lars werd gepest op school en mijn zoon was één van de daders’ hetkind.org/?p=57027

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Workshop Help! De klas op zijn kop! in Breda

9 november 2012

marcelkesselring

Geplaatst in:

Innofun organiseert op 18 januari in Breda de interactieve workshop ‘Help! De klas op zijn kop!’ om het concept Flipping The Classroom onder de knie te krijgen. Tijdens de workshop, bedoeld voor docenten in het Voortgezet Onderwijs en gegeven door expert en collega-docent Jelmer Evers , worden veel praktische vragen beantwoord. Maar wat betekent dit dan voor jouw rol als docent?  De kosten voor 3,5 uur zijn 110 euro p.p. U kunt zich via deze link aanmelden.

Flipping the Classroom is een vorm van blended learning. De basis is dat de instructie niet meer klassikaal wordt aangeboden. Leerlingen kunnen overal, elk tijdstip de instructie bekijken. Dit wordt meestal gedaan met behulp van video’s die leerlingen bekijken buiten de lestijd. Hierdoor heeft de leraar in de klas meer tijd voor het beantwoorden van individuele vragen en voor het begeleiden van het leerproces.

Ervaringsdeskundige docenten
Uw gastdocent is ervaringsdeskundige, Jelmer Evers. Jelmer is docent geschiedenis op UniC in Utrecht. Hij is één van pioniers in Nederland op het gebied van “flipping the classroom”.
Fastmoving Targets interviewde Jelmer over zijn ervaringen.

Op Onderwijs van Morgen vindt u een artikel over de ervaringen van Jelmer Evers met Flipping the Classroom.

Marcel Kesselring is auteur voor Frankwatching en publiceerde een veelgelezen blog over Flipping the Classroom. Marcel begeleidt u namens Innofun in deze workshop.

Datum en locatie
Het eLab van Innofun is een inspirerende leeromgeving rondom ICT en sociale media in het onderwijs. In het eLab maken docenten, directies en complete schoolteams kennis laten met de kansen van sociale media voor hun onderwijs.Innofun organiseert de workshop Flipping the Classroom regelmatig. Kijk in onze agenda voor actuele data.
 
Voor wie:
Duur:
Kosten:
Minimum aantal deelnemers:
docenten voortgezet onderwijs
3,5 uur (aanvang 14.00 uur)
€ 110,- p.p.
10

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie