profiel

Albert Hennipman


Albert Hennipman
Bekijk mijn profiel

twitter

De dagplanning overhoop: er is een lammetje geboren op aard hetkind.org/?p=63812

Ongeveer 35 minuten geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Beeldschets van lezing generaal: ‘Defensie en onderwijs hebben eenzelfde opdracht’

25 november 2012

Albert Hennipman

‘Regels lopen soms achter op de werkelijkheid’ en ‘een hoge Cito-score maakt een school nog geen goede school’. Met deze prikkelende stellingen hield luitenant-generaal Mart de Kruif zich donderdag niet in tijdens de jaarlijkse NIVOZ-lezing, bedoeld om het onderwijsveld vanuit nieuw perspectief te inspireren. De landmachtcommandant trok in Driebergen parallellen tussen leiderschap en verantwoordelijkheid bij Defensie en Onderwijs. Dinsdag volgt een samenvatting op deze site van Geert Bors en kunt u ook de complete tekst integraal teruglezen, inclusief de reflectie van prof. Luc Stevens. Hier alvast een korte beeldschets van Albert Hennipman.

 

Albert Hennipman is ontwerper van De Ruimte in Utrecht en als leraar actief op de HKU. www.de-ruimte-ontwerpers.nl

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie