profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

"De deugd is een houding die 't midden weet te treffen. Vriendelijkheid zit tussen allemansvriend en kat-uit-de-boomkijkerigheid." #rolmodel

Ongeveer een minuut geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Vijf beursdagen NOT met thema ‘ambities realiseren’ in Utrecht

26 november 2012

robvanderpoel

Geplaatst in: Samenleving,

‘Ambities realiseren’ is het thema van de komende editie van de NOT, de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Van 22 tot en met 26 januari 2013 kunnen onderwijsprofessionals in de Jaarbeurs in Utrecht terecht om zich te laten informeren over actuele ontwikkelingen op onderwijsgebied.  De NOT kent ook deze editie een aantal vaste onderdelen zoals de Onderwijs Academie, waar per onderwijssegment docenten, directie en ICT-coördinatoren sessies organiseren. Nieuw zijn o.a. het Bouwen aan de Toekomst-podium en de  NOT Innovatieroute 2013. Meld je hier gratis aan!

Een vakjury heeft 36 partijen genomineerd en uitgekozen om deel te nemen aan een van de drie innovatieroutes op de Nationale Onderwijsinstelling (NOT). Het kan gaan om innovaties op het gebied van leermiddelen of hulpmiddelen die het onderwijsproces kunnen verbeteren of krachtiger ondersteunen. Voor zowel PO, VO als MBO wordt een aparte route uitgestippeld. Per route tonen twaalf  deelnemers hun beste innovatie. Uitgebreide informatie over de genomineerden is te vinden op www.not-online.nl. Het publiek kan nu al via deze site stemmen op de favoriete innovatie. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de publieksprijs. De uitreiking hiervan is op de tweede beursdag van NOT.

De innovaties
Om in aanmerking te komen voor een van de drie NOT Innovatieroutes moet een product of dienst een duidelijke verbetering zijn voor het onderwijs, significant voordeel opleveren en goed scoren op bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid in de klas. De jury heeft aan de hand van deze criteria bepaald welke innovaties door gaan voor de Innovatieroute PO, VO of MBO. Vervolgens kiezen de bezoekers via de website per route een publieksprijswinnaar. Bezoekers kunnen tijdens NOT vijf dagen zelfstandig of met gids de Innovatieroutes volgen.

Aanmelden NOT

Vraag uw gratis toegangsbewijs aan

U kunt hier uw gratis toegangsbewijs voor de NOT 2013 aanvragen.

Tijdens de registratie kunt u ook aangeven welke lezingen u wilt volgen.

Bekijk hier het lezingenprogramma voor PO.

Bekijk hier het lezingenprogramma voor VO.

Bekijk hier het lezingenprogramma voor MBO.

Na registratie wordt u toegangsbewijs per post naar u verstuurd.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie