profiel

Marcel Kesselring


marcelkesselring
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres Onderwijs & Sociale Media in Amsterdam

16 februari 2013

marcelkesselring

Jongeren omarmen sociale media met grote snelheid en dat heeft een grote impact op onderwijs. Denk aan veiligheid en privacy, maar ook de inzet van sociale media in het onderwijs zelf. Medio mei vindt het tweede nationale congres Onderwijs & Sociale Media. Drie dagen lang –  15, 16 en 17 mei –  kunt u terecht in EYE in Amsterdam, ieder onderwijstype heeft zijn eigen dag.

De eerste congresdag (woensdag 15 mei) is voor het PO. De tweede congresdag (donderdag 16 mei) is voor het VO & MBO. De derde dag (vrijdag 17 mei) is voor het HO.  De organisatie staat open voor suggesties voor sprekers of casus. Wie zelf wil spreken of waardevolle suggesties heeft, kan contact opnemen met de organisatie via reinier@formedia.nl.

Preconferences voor bestuurders

Sociale media raken veel aspecten van een onderwijsorganisatie. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid en privacy, maar natuurlijk ook de inzet in het onderwijs zelf. En wat te denken van de inzet van sociale media met betrekking tot instroom en reputatie? Vaak zijn er in een organisatie early adopters, die hierin het voortouw nemen. Het is niet altijd eenvoudig om hier grip op te houden. Als leidinggevende of bestuurder wordt van u verwacht dat u een visie heeft op de inzet van sociale media.

Op dinsdag 14 is de preconference voor bestuurders uit het PO. Op woensdag 15 mei de preconference voor managers uit het VO/MBO en op donderdag 16 mei voor managers uit het HO.

Lees meer

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie