inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Ruud van Nistelrooy start nieuwe serie Denk Groter Debatten bij studenten Fontys

10 maart 2013

Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy is de eerste gast van de serie Denk Groter-debatten van Fontys Hogescholen. Na de succesvolle reek in 2012 (met o.a. Theo Maassen, Emiel Roemer en minister Marja van Bijsterveldt) start maandag de opnames van een volgende serie. In lijn met de formule van Twan Huys’ College Tour ontvangt presentator Marcel van Herpen onder meer Mart Smeets, Marlies Dekkers en Youp van ’t Hek. Studenten van de Fontys stellen vragen, Omroep Brabant zendt de debatten via live-stream uit. Bekijk hier eerdere uitzendingen. 

Na de opname met Ruud van Nistelrooy (11 maart) volgen nog debatten met lingerieontwerpster Marlies Dekkers (12 maart), sportpresentator Mart Smeets (25 maart), BNN-voorzitter en televisiepresentator Patrick Lodiers (26 maart) en Cabaretier Youp van ’t Hek (15 april).

Bijgaand twee afleveringen van Denk Groter Debatten van vorig jaar, met cabaretier Theo Maassen en minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt. Meer uitzendingen vind je op de website van Fontys en van Marcel van Herpen.