profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Hoe kunnen we een sfeer creëren waarbij iedereen betrokken is en verantwoordelijkheid draagt? hetkind.org/?p=59939

Ongeveer 28 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Laatste Onderwijsavond op 13 juni in Driebergen: ‘Het Pedagogisch Antwoord op ontkoppeling’

5 april 2013

Luc Stevens

Na een energieke, humoristische en inspirerende ontmoeting met Charlotte Visch (4 april, zie tweets en verslag)  wordt de serie onderwijsavonden van hetkind afgesloten met een  bijzondere slotbijeenkomst op donderdag 13 juni. Anders dan aanvankelijk werd aangekondigd, zullen Marcel van Herpen en Luc Stevens deze donderdagavond in theater Maitland vooral dieper ingaan op pedagogische vertrekpunten in de interactie tussen leraar en leerling (en ouder). De avond draagt de titel ‘ Het Pedagogisch Antwoord op ontkoppeling’ . Het theater op landgoed De Horst in Driebergen kan maximaal 280 mensen herbergen.  Kaarten (25 euro) kunt u bestellen achter deze link. Wees er snel bij, want vol = vol.

Op de website van hetkind.org is eerder een artikel verschenen dat een goede introductie biedt. Achter deze link vindt u de tekst.

Naast een wetenschappelijke onderbouwing wordt deze onderwijsavond o.a. ingekleurd door persoonlijke cases en verhalen van leraren die hebben deelgenomen aan het trajecten van het NIVOZ.  We hopen u donderdagavond in Driebergen – landgoed De Horst – te ontmoeten. De aanvang is 19.30 uur. Vanaf zeven uur kunt u binnenlopen.

In het lopende schooljaar hebben zes sprekers een onderwijsavond in theater Maitland in Driebergen verzorgd. Voor Micha de Winter (1 november), Rob Martens (13 december), Dolf van den Berg (10 januari), Jelle Jolles (7 februari),  Jos Kessels (7 maart) en Charlotte Visch (4 april) zijn in totaal meer dan duizend onderwijsbetrokkenen naar landgoed De Horst gekomen.  Een verslag vindt u achter de data.

Agenda in 2013

13 juni         Marcel van Herpen en Luc Stevens

Plaats en tijd
De lezingen/onderwijsavonden vinden plaats op Landgoed de Horst in Driebergen, in het gloednieuwe theater Maitland en beginnen om 19.30 uur.  De capaciteit is met 270 plaatsen beperkt. Wees er op tijd bij! Meer informatie vindt u in deze brochure. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen en maken tevens onderdeel uit van het leertraject Pedagogische Tact van het NIVOZ.

Landgoed De Horst in Driebergen
Adres: Theater Maitland, De Horst 1, 3971 KR Driebergen. Tijdstip:  19.30 – 21.30 uur. Toegangsprijs:  € 25,- p.p. per avond*

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie