profiel

Petra Smolders


Petra Smolders
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Er kan nog gestemd worden voor onderwijsfilm van 2017 - zie op de website hetkind.org Wel met argumentatie en onderbouwing... twitter.com/kinderenjufkie…

28 seconden geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Ben jij één van de twintig mensen bij Gave Dingen Doen Onderwijs in Doorn?

10 mei 2013

Petra Smolders

Gave Dingen Doen Onderwijs is een co-creatie vorm, waarbij mensen met verschillende achtergronden en interesses bij elkaar komen om te brainstormen over een uitdaging. Petra Smolders faciliteert de Gave Dingen Doen-sessie op 21 mei in Doorn, op de Ontdekkingsreis. Tijdens deze GDD-sessie gaat ze aan de slag met de vraag: ‘Hoe kun jij, met jouw talent, passie, ervaringen en ideeën, het onderwijs gaver maken?’ De avond duurt 2 uur en er kunnen 2o mensen mee doen. Iedereen kan vanuit zijn of haar rol, kracht of energie bijdragen.

Op 28 maart was er eerder een Gave Dingen Doen Onderwijs bij het ROC in Nijmegen, klik hier

Bij Gave Dingen Doen gaan we ervan uit dat ieder individu ideeën, ervaringen en kennis heeft die hij of zij kan inzetten om een plan (van jezelf of van een ander) verder te helpen. Kijken in mogelijkheden, dingen doen waar je blij van wordt en het uitvoerbaar maken van (soms gekke) plannen zijn zaken die tijdens Gave Dingen Doen centraal staan. Dit proces noemen we co-creatie en samen met een flinke bult creativiteit om ook out-of-the-box te kunnen kijken, vormt het een Gave Dingen Doen-sessie.

De sessie duurt 2 uur en er kunnen 2o mensen mee doen. Dat het een gave sessie wordt staat vast en dat je ook nog naar huis gaat met concrete ideeën om het onderwijs leuker te maken is een mooie bijkomstigheid!

We zijn tijdens deze eerste open sessie welkom op Basisschool De Ontdekkingsreis in Doorn, een school waar al gaaf onderwijs wordt gegeven. Voor deze avond werken we met waardebepaling achteraf, je geeft dus wat de avond je waard is. Klik hier voor meer informatie.

Een uitleg van Gave Dingen Doen

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie