profiel

Roland Schut


Roland Schut
Bekijk mijn profiel

Liesbeth Spigt


Liesbeth Spigt
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Schoolleider, sluit je aan bij netwerk West: Verbondenheid, Welbevinden en Betrokkenheid als hoogste waarden

24 juni 2013

Roland Schut

Een oproep van Roland Schut en Liesbeth Spigt aan schoolleiders in Noordholland, Utrecht en regio Amsterdam. Zij kunnen zich aansluiten bij het netwerk West. Uitgangspunt bij deelname is dat de scholen waar zij werkzaam zijn in hun dagelijkse onderwijspraktijk uitgaan van het kind en niet van het curriculum. Deze scholen onderschrijven Verbondenheid, Welbevinden en Betrokkenheid als hoogste waarden. Over allerlei onderwerpen gaan we graag met met elkaar in gesprek op drie verschillende dagen: 21 november 2013, 6 februari 2014 en 22 mei 2014. Doel van het netwerk is verbinden, delen, legitimeren en inspireren. Lees verder.

Oorspronkelijk was dit een netwerk voor schoolleiders van ErvaringsGerichtOnderwijs-scholen. Inmiddels doen ook schoolleiders van allerlei andere scholen mee.

In de ochtend bespreken we de stand van zaken en gaan we in gesprek over actuele thema’s. Ook nemen we soms de tijd om een ervaringsreconstructie te maken (intervisie). In de middag proberen we iedere keer een interessante spreker uit te nodigen voor een interactieve presentatie.. De bijeenkomsten vinden steeds op een andere school plaats. Tijd en locaties volgen.

Interesse?

Mail dan naar Roland Schut, tevens docent Pedagogische Tact bij het NIVOZ –> r.schut@hotmail.com en/of naar Liesbeth Spigt –> spigt@telfort.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie