profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Video: ‘Kleine Mo vindt veel regels op school oneerlijk en raar’

27 juli 2013

Marcel van Herpen

Mo is klein van stuk, maar groot van geest. Hij zit in groep 8 en vindt veel van de regels op school oneerlijk en raar. Zijn leraren vinden die eigenwijsheid maar lastig. Mo vraagt zich af hoe dat volgend jaar zal gaan op de middelbare school. Moet hij zich aanpassen aan de wereld, of de wereld aan Mo? Kleine Mo is een korte jeugddocumentaire in co-productie met de VPRO. Bij ‘Zapp Echt Gebeurd’ komt de film van regisseur Sjoerd Oostrik voorbij.  ‘Je trekt toch geen rare kleren aan, als je afscheid neemt,’ zegt Mo. ‘Ik speel in de musical gewoon Mohamed. Dat pakt goed uit.’

De film begint bij 47:00 en de reportage eindigt bij 1:05:20Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie