profiel

Petra Smolders


Petra Smolders
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Vier jaar en ze had nu al het gevoel dat ze tekortschoot’ hetkind.org/?p=60202

Ongeveer 16 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Gave Dingen Doen bij ROC ID College in Gouda, Doe je mee?

19 augustus 2013

Petra Smolders

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Er is weer een Gave Dingen Doen‬ voor ‪het ‎onderwijs‬ op maandagavond 9 september op het ROC ID College in Gouda. We helpen met z’n allen het IDCollege met een vraagstuk over flexvakken en gaan na de pauze aan de slag met onze persoonlijke uitdagingen om onderwijs gaver te maken.  Petra Smolders, initiatiefneemster van GDD Onderwijs, nodigt jou uit om mee te doen.

Gave Dingen Doen is een creatieve co-creatie vorm waarbij mensen met verschillende achtergronden en interesses bij elkaar komen om te brainstormen over een uitdaging. Petra Smolders faciliteert de Gave Dingen Doen-sessie, want zij doet graag gave dingen in het onderwijs. Iedereen kan vanuit zijn haar rol, kracht of energie bijdragen aan mooier onderwijs, laat staan hoe het onderwijs er uit komt te zien als wij die krachten bundelen.

Deze tweede open sessie van Gave Dingen Doen Onderwijs vindt plaats op maandagavond 9 september op ROC ID College, Groen van Prinsterersingel 52 , 2805 TE Gouda. Aanvang is 19.15 uur en het einde omstreeks 21.45 uur. Voor de pauze gaan we aan de slag met de pitch van het ROC ID College rondom keuzevakken. Na de pauze gaan we bedenken hoe wij, vanuit onze eigen rol, kunnen bijdrage aan gaver onderwijs.

De sessie duurt 2 uur en er kunnen 20 mensen mee doen. Wil je er bij zijn, meld je dan achter deze link aan.
Dat het een gave sessie wordt staat vast en dat je ook nog naar huis gaat met ideeën om het onderwijs leuker te maken is een mooie bijkomstigheid!

Voor deze avond werken we met waardebepaling achteraf, je geeft dus wat de avond je waard is.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie