profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 4: De kinderen van juf Kiet hetkind.org/?p=59470

Ongeveer 42 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Twaalfjarige app-bouwer: ‘Kinderen willen games máken, niet spelen’

1 januari 2014

Annonay Andersson

Geplaatst in: Partnerschap, Partnerschap,

De nu veertienjarige Thomas Suarez ontwikkelde al op 12-jarige leeftijd spraakmakende iPhone-apps als ‘Bustin Jieber’ en Earth Fortune. In zijn TED Talk in 2011 ging Suarez onder andere in op de rolwisseling die er nu plaatsvindt: kinderen die volwassenen leren om te gaan met technologie in plaats van andersom. Dat ervaarde hij zelf ook toen hij ging samenwerken met Craig Hatkoff  (mede-oprichter van het Tribeca Film Festival), die zei: ‘Toen ik met Thomas ging samenwerken, dacht ik dat hij mijn protegé zou worden, maar het blijkt dat ik zijn protegé ben.’ 

Thomas Suarez op TEDxManhattenBeach november 2011

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie