profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Een onderzoek naar het zelfbeeld van leerlingen met een diagnose hetkind.org/?p=61800

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
De Balie leert #3, op 13 februari in Amsterdam: ‘Professionele ruimte: wat kan er wel?’

28 januari 2014

robvanderpoel

Geplaatst in:

In de derde aflevering van de onderwijsreeks van De Balie – op donderdagavond 13 februari – wordt op een positieve, constructieve manier gesproken over de professionele ruimte voor docenten en schoolleiders. Gastsprekers vertellen over de manier waarop zij wel in staat zijn geweest om eigen vorm te geven aan het onderwijs. Met o.a. Ilja Klink, rector Hyperion Lyceum Amsterdam en Ellen Emonds, leraar van het Jaar 2012. Plaats van handeling is andermaal theaterzaal De Balie in Amsterdam. Vanaf acht uur wordt er afgetrapt en ook nu wordt de avond live gesteamd.

iljaZowel op beleidsniveau en in de praktijk is men zich ervan bewust dat het zaak is om de ruimte díe er al bestaat voor docenten om goed onderwijs te geven in eerste instantie te herkennen, en vervolgens ook te benutten. Door allerlei factoren wordt het zien en benutten van deze ruimte soms bemoeilijkt of als haast onmogelijk ervaren.

De avond staat zoals altijd onder leiding van Felix Rottenberg.

Eerder waren er afleveringen van De Balie Leert, achter deze link vindt u de live-streaming van

Aflevering 1: 4 oktober
Aflevering 2: 20 december

En een artikel van de hand van Simon Verwer over de betekenis van deze avonden.

Locatie: De Balie, Amsterdam
Tijdstip:
20.00 – 22.00 uur
Entree:
9,50 euro, Studenten: 7 euro.

Aanmelden via deze link.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie