profiel

Martin Dogger


Martin Dogger
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Onderwijsdag in Nijverdal op 2 april: ‘Kleurrijke ontmoetingen’

22 februari 2014

Martin Dogger

Geplaatst in: Samenleving,

Op woensdag 2 april vindt in Nijverdal – in Talent Noetsele – een onderwijsdag plaats, onder de titel ‘Kleurrijke ontmoetingen’. Charlotte van Doorn en Ingrid Aaltink zijn de initiatiefnemers en organisatoren en deelname is gratis . De dag zal in het teken staan van verbindingen. Een markt, informatie en workshops/lezingen maken deel van het  programma.

Wie zijn wij?Vanuit haar hart voor onderwijs en kinderen heeft Charlotte van Doorn  met veel plezier gewerkt in het basis- en speciaal onderwijs; als leerkracht, onderbouwcoördinator, locatieleider en (waarnemend) directeur. Vanuit haar unieke “vindingrijke” aanpak helpt ze u graag verder én organiseert zij, samen met Ingrid Aaltink, dit onderwijsevenement.

Ingrid Aaltink is constant op zoek naar materialen om leren inzichtelijk, begrijpelijk en tastbaar te maken, dat is haar missie.  Sinds 2012 ontwikkelt ze ook zelf materialen. Ingrid is daarnaast leerstijlcoach. Ze biedt jongeren vanaf een jaar of 7 tot 18 jaar  handvatten om hun leerstijl eigen te maken,

Graag willen zij u uitnodigen om op 2 april van 14.00 tot 20.00 elkaar te ontmoeten in Nijverdal. Het event zal in het teken staan van verbindingen; we zetten de “deuren” voor elkaar open. Er gebeuren enorm veel mooie dingen in het onderwijs die de moeite meer dan waard zijn om  te delen. Initiatieven die het verschil maken.

regghio
Missie:  Wij bieden u dit event kosteloos aan omdat wij het belangrijk vinden dat onderwijsprofessionals elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, elkaar versterken en van elkaar leren. Samen staan we sterker.

Wat kunt u verwachten?
• Een gezellige onderwijsmarkt
• Een interessant platform om te netwerken
• Actuele informatie op verschillende vakgebieden
• Een dag boordevol inspiratie, lezingen, workshops en nieuwe ideeën
• Een kennismaking met innovatieve producten en diensten
• Tegen een gereduceerde prijs kunt u genieten van een heerlijke lunch en/of diner in het
Netwerkcafé.

Flyer van het programma

15.00 uur  Lezing 1 Ik zie ik zie wat jij niet ziet door Geert Zomer  

16.00 uur Lezing 2 Roerige tijden door Charlotte van Doorn 

17.00 uur Lezing 3 Hoogbegaafdheid door Rineke Derksen 

18.30 uur Lezing 4 Executieve functies door Eveline Angeneind 

19.30 uur Lezing 5 Belevingsgericht leren door RT-LAB

Via de website, twitter en facebook kunt u de laatste nieuwtjes volgen en krijgt u regelmatig updates.

noetseleLocatie

Talent Noetsele

Holterweg 105
7441 DE Nijverdal
0548-612568
www.talentnoetsele.com

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie