profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Onze diverse identiteiten: wat zie jij: een vrouw met hoofddoek of een moeder? Een puber met hoodie of 'n muziekfan? hetkind.org/?p=61693

Gisteren op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Festival van Talent voor hoogbegaafden op 29 maart in Arnhem

10 maart 2014

Annonay Andersson

Geplaatst in: Partnerschap,

Op het Festival van Talent staan de positieve kanten van hoogbegaafdheid centraal. Via workshops, inloopactiviteiten en een informatiemarkt wordt ingespeeld op ieders bijzondere gaven. De dag is voor volwassenen en kinderen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden en de kosten zijn 2 euro per persoon. 

festivalvantalent_logo_200x200Wat: Het Festival van Talent is een dag waarop de positieve kanten van hoogbegaafdheid centraal staan. Een dag waarop iedereen inspiratie kan opdoen op de informatiemarkt, zijn of haar talenten kan benutten tijdens allerlei workshops en inloopactiviteiten en in contact kan komen met gelijkgestemden.

Wanneer: 29 maart, van 10 – 17.00 uur.

Waar: Olympus College in Arnhem. Adres: Olympus 11, 6832 EL Arnhem

Aanmelden: Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Aanbieders die een activiteit of stand willen verzorgen, kunnen zich via het aanmeldingsformulier opgeven (deze vind jehier).

Kosten: Het Festival van Talent heeft geen winstoogmerk. Het wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Verder wil het Festival van Talent laagdrempelig zijn. Zowel bezoekers als aanbieders betalen €2,= p/p toegang. Kinderen onder 3 jaar hebben gratis toegang. Aan het bemannen van een lokaal of stand is een borg van  €25,= verbonden.

Voor wie: voor mensen van alle leeftijden die talenten willen ontdekken en ontwikkelen. Er zijn infostands, workshops, inloopactiviteiten en rustpunten voor volwassenen en kinderen

Is zo’n dag wel geschikt voor kinderen? Ja! Vorig jaar konden kinderen onder andere proefjes doen, (denk)spellen spelen, knutselen, schminken, een grote knikkerbaan bouwen en lachyoga of aikido uitproberen.

Is het Festival dan wel iets voor volwassenen? Zeker! Er worden volop activiteiten en workshops aangeboden voor volwassenen.

Op de hoogte blijven
Het Festival van Talent is ook te volgen via Twitter (@FestivalvTalent) en Facebook.

Contact opnemen kan via het contactformulier. Deze vind je hier!

 

Programma

Deur open voor aanbieders om 9:00

Deur open voor bezoekers om 10:00

Opening in de aula 10:45

Workshops – eerste ronde – 11:00 – 12:00 uur

Workshops – tweede ronde – 13:00 – 14:00 uur

Loterij om 14:15 uur

Workshops – derde ronde – 15:00 – 16:00 uur

Iedereen naar huis om 17:00

Meer informatie is te vinden op de website: www.festivalvantalent.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie