profiel

Jack Provily


Jack Provily
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Education of the heart: ‘Geven we onze kinderen voldoende mee voor het leven?’

11 mei 2014

Jack Provily

Morgen zal ZH Dalai Lama het onderwijssymposium Education of the Heart opluisteren in Rotterdam. In dit prachtige animatiefilmpje – afkomstig van het Dalai Lama Centre – wordt het accent nog eens gelegd op de waarde van sociaal-emotionele scholing en ervaringen. Er is vriendschap, liefde en romantiek, teleurstellingen, schaamte, discriminatie en pesten. Geven we onze kinderen  voldoende mee om ze voor te bereiden op het leven? Meer over het symposium achter deze link en de komende dagen met persoonlijke blogs en indrukken van aanwezige onderwijsbetrokkenen via dit platform.

Dalai Lama Centre // Educate the Heart from Giant Ant on Vimeo.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie