profiel

Peter Heerschop


Peter Heerschop
Bekijk mijn profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

twitter

Kosteloos proeven aan pedagogische tact en stichting NIVOZ, je kan je nog aanmelden voor donderdagavond 14 december as... nivoz.nl/trajecten/proe…

Ongeveer 4 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Grote belangstelling. Extra onderwijsavond op 16 januari met Peter Heerschop in Driebergen

6 november 2014

Peter Heerschop

Geplaatst in:

Op donderdag 15 januari én nu ook op vrijdag 16 januari 2015 zal Peter Heerschop – programmamaker, cabaretier, maar ook onderwijskundige –  een Onderwijsconference verzorgen i.s.m met Marcel van Herpen. Vanwege grote belangstelling is tot een extra avond in Driebergen besloten. Er is – alleen nog op vrijdag – plek voor 300 bezoekers. De titel is: ’2014 was een zesje…’

De avond valt in een reeks van zeven Onderwijsavonden in theater Maitland in Driebergen, waar  steeds meer en vaker onderwijsmensen samenkomen ter inspiratie en legitimatie van hun praktijk. Op 12 november – volgende week woensdag – is er een prikkelende avond met Jan Wiegers (Cito) over de zin en onzin van toetsen en examineren. Klik hier.

Hetkind-themalogo-onderwijsavondPeter Heerschop is nog steeds gastdocent op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam, de plek waar hij begin jaren tachtig afstudeerde. Marcel van Herpen is verbonden aan het NIVOZ, initiator van het platform hetkind en auteur van o.a. het boek ‘Ik, de Leraar’. Hij is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de NIVOZ-ontwikkeltrajecten tact en leiderschap en staat met grote regelmaat op diverse onderwijspodia ter inspiratie.

Let op: er zijn dus alleen nog kaarten beschikbaar voor vrijdagavond 16 januari, voor meer info en aanmelding klik hier.

Op 11 september 2014 ging Peter Heerschop in het Parktheater Eindhoven in gesprek met ruim 500 studenten van Fontys Hogeschool Kind en Educatie. Marcel van Herpen was er gastheer. Zie hier een videoverslag van Omroep Brabant. Voor deze Onderwijsconference kozen ze voor de uitdaging om samen het podium te delen. Tot twee keer toe zelfs.

Over Onderwijsavonden

Het Kind – Theater Maitland from HETKIND.ORG on Vimeo.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie