profiel

Carolien Munters


Carolien Munters
Bekijk mijn profiel

twitter

Boekrecensie 'Lezen voor het leven': "Een door @WoutSand ingefluisterde leraar had mijn leeslijst zeker verrijkt." hetkind.org/?p=63516

Ongeveer 10 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Een gedachte op een stil moment: ‘Iedereen is anders… O-KI-DO!’

6 december 2014

Carolien Munters

Geplaatst in: Legitimering

Carolien Munters is moeder, remedial teacher en kindercoach. Ze deelt tweewekelijks een verhaaltje, op zaterdagochtend. Een korte gedachte, op een stil moment.

okido‘Iedereen is anders, niemand is als mij, iedereen is anders, jij bent jou en ik ben mij. Iedereen is anders, dat is nou eenmaal zo! Iedereen is anders, o-ki-do!’.

Een liedje wat we gebruiken in onze SoVa trainingen bij de jonge kinderen. Sta eens stil bij dit liedje, bij deze woorden. Ik denk dat iedereen het eens is met dit liedje. Soms zou ik willen dat we terug de tijd in konden, alleen maar om volwassenen weer klein te laten zijn, en ze dit liedje in te prenten. Opnieuw en opnieuw en opnieuw, net zo lang tot het hun strot uitkomt. Want zou de wereld niet een stuk liefdevoller zijn, als we allemaal heilig geloofden in dit liedje en daar ook naar zouden handelen?

“Iedereen is anders, O-KI-DO!”

Carolien Munters is remedial teacher in het Brabantse Giessen. Dit is haar website. Voor een hulpvraag in onderwijs, opvoeding of ontwikkeling.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie