profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
‘Opdat een bredere definitie en gedragen verantwoordelijkheid voor onderwijs ons dichter bij elkaar zal brengen’

9 mei 2015

robvanderpoel

Het filmische werk van Nic Askew springt in het oog. Zijn portretten – soulbiographies – zijn van een ongekende visuele schoonheid en dragen betekenis. In deze video over ‘ Connected Learning’  vertelt Mimi Ito, cultureel antropologe, over de betekenis voor kinderen aan het leren bouwen van relaties en daarmee het creëren van hun eigen leeromgeving. ‘Onderwijs is veel meer dan alleen weten wat je wil worden en bereiken in het leven.’ Een prachtige , korte documentaire.  ‘Might a broader definition and responsibility for education bring us all closer together!’ EVERYONE from Nic Askew on Vimeo.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie