profiel

Luc Stevens


Luc Stevens
Bekijk mijn profiel

twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 11 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Nationaal Congres Ouderbetrokkenheid in Maarssen: Hoezo vanzelfsprekendheid?

2 juli 2014

Luc Stevens

Geplaatst in:

Als school en ouders goed samenwerken, presteren en functioneren leerlingen beter. Ouderbetrokkenheid heeft dus een enorme impact. Alle reden om erin te investeren! Veel scholen en ouders onderschrijven het belang hiervan, maar toch is de samenwerking nog niet vanzelfsprekend.  Op donderdag 11 september vindt het Nationaal Congres Ouderbetrokkenheid plaats in De Fabrique in Maarssen.  Keynote-speakers zijn Anne T. Henderson, Raquel Martinez Gonzalez en Peter de Vries. Lees verder.

ouders1Tijdens het Nationaal congres Ouderbetrokkenheid 2014 ontdekt u hoe u een klimaat kunt creëren waarin ouderbetrokkenheid vanzelfsprekend wordt; een klimaat waarin betrokkenen niet samenwerken omdat het moet, maar omdat zij weten welk effect dit heeft op de leerlingen. U gaat naar huis met nieuwe praktische tools om de samenwerking voortdurend te meten en te verbeteren!

Peter de Vries, mede-auteur van Samen werken aan leren en opvoeden, is een van de keynote sprekers op dit congres.

Het volledige programma kunt u vinden op cps.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Het Nationaal Congres Ouderbetrokkenheid is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend fenomeen. Ook dit jaar zijn we erin geslaagd een aantal internationale experts op het gebied van ouderbetrokkenheid te programmeren. Dr. Anne T. Henderson (VS) is één van ’s werelds bekendste onderzoekers van ouderbetrokkenheid en auteur van de bestseller ‘Beyond the bake sale. The essential guide to family-school partnerships’. Dr. Raquel-Amaya Martínez González (Spanje) is hoogleraar Onderwijs aan de Universiteit van Oviedo en lid van de Raad van de European Education Research Association (EERA). Peter de Vries is Nederlands belangrijkste expert op het gebied van ouderbetrokkenheid, veelgevraagd spreker en auteur van onder meer Handboek Ouders in de school en het e-book Ouderbetrokkenheid 3.0

Duur van het congres: 1 dag van 10.00 tot 15.30 uur

Voor wie: schoolleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers, leden van MR en ouders uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

De kosten: 399 euro per persoon, met een ouder wordt het 439 euro. Meer over kosten

*Presentaties zijn in het Engels, voor vertaling wordt gezorgd.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie