profiel

Pascal Cuijpers


Pascal Cuijpers
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Boekpresentatie en exhibitie: ‘Leraren zijn net echte mensen’ in Roermond

28 augustus 2017

Pascal Cuijpers

Geplaatst in:

Pascal Cuijpers is leraar beeldende vorming, (onderwijs)publicist en auteur. Eerder verscheen van zijn hand het boek ‘Leraren hebben meer vakantie dan mensen die werken’. Voor zijn tweede boek schreef hij veertig columns en korte verhalen over het onderwijs en de huidige maatschappij, aangevuld met veertig educatieve gedichten. Deze gedichten presenteert hij 8 september voor het eerst op creatieve wijze aan het publiek.

Wat: Boekpresentatie & opening exhibitie
Wanneer: boekpresentatie vrijdag 8 september. De exhibitie loopt van 8 september t/m 1 oktober 2017.
Waar: ECI Cultuurfabriek in Roermond
Tijd: vanaf 18.30 uur
Wie: iedereen is welkom

Workshop gedicht/geopend | zaterdag 9 sept | 10:30-12:30 en 14:00-16:00
Wil je niet alleen kijken naar het werk van Pascal, maar er ook echt iets mee doen? Schrijf je dan in voor de GRATIS workshop.
Je gaat dichtkunst en schilderkunst met elkaar combineren. Laat je verrassen!

Tijdens deze workshop zullen de deelnemers kennis maken met een combinatie van abstract schilderen en creatief dichten. Op een toegankelijke manier zal aandacht worden besteed aan deze twee kunstvormen en gaan de deelnemers zelf aan de slag met het verwerken van tekst en het maken van een (abstract) schilderij, waarna deze twee worden samengevoegd tot een persoonlijk kunstwerk. Deze workshops zullen worden aangeboden in de expositieruimte, beneden in de hal, waar vanaf 8 september tot 1 oktober de expositie ‘Gedicht/Geopend’ te zien zal zijn. De deelnemers zullen op deze manier geïnspireerd worden door de diverse gedichten die Pascal Cuijpers (docent beeldende vorming en schrijver) in deze ruimte op creatieve wijze presenteert.

Inschrijven: noortjeheijnen@ecicultuurfabriek.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie