profiel

Simone Mark


Simone Mark
Bekijk mijn profiel

Gijs Verbeek


Gijs Verbeek
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 8: ‘Dreamschool’ hetkind.org/?p=59552

Ongeveer 57 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres Amersfoort over onderwijs aan jonge kinderen: ‘Het jonge kind op het juiste spoor’

18 november 2015

Simone Mark

Geplaatst in:

‘Het jonge kind op het juiste spoor’ is een landelijk congres op 6 april 2016 over het onderwijs aan jonge kinderen. Het is een initiatief van de Algemene Onderwijsbond en tijdschrift HJK.
aob
Het jonge kind op het juiste spoor is hét congres over de onderbouw. Voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en directies.en inspirerende opening over de invloed van spelen en leren door pedagoge Elly Singer. Daarna 28 praktijkworkshops, lezingen en debatten. Collega’s die vertellen hoe zij kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong begeleiden of creativiteit stimuleren. Lezingen van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont over hechting en zelfbeeld, Simone Mark over aanraken en taboes, de inspectie over het toezicht op de onderbouw. Een debat over kleuterverlening of versnelling. Een schoolleider vertelt hoe zijn kindcentrum tot stand komt. Politici discussiëren of en hoe kindcentra in hun verkiezingsprogramma komen te staan. Een informatiemarkt met de laatste materialen en methoden. En nog heel veel meer.

Kosten
Kortingsprijs leden AOb en abonnees HJK € 195

Normale prijs   € 225
De prijs is inclusief lunch en slotborrel

Leden van de AOb maken gebruik van de voordeelprijs door hun lidmaatschapsnummer in te voeren. Abonnees van HJK maken gebruik van de kortingscode 123456 op de plaats van het AOb-lidmaatschapsnummer en geven de tenaamstelling van het abonnement (privé of school) op in het op het aanmeldingsformulier.

Meer weten?
Bekijk het volledige programma en meer informatie op de website van de Aob.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie