Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Patricia Antersijn


Patricia Antersijn
Bekijk mijn profiel

twitter

Een 5,48 staan en toch een 6 op het rapport krijgen hetkind.org/?p=58706

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres in Amersfoort: Versterk je leerkracht, om echt contact te maken, elke dag weer…

17 mei 2015

Patricia Antersijn

Geplaatst in:

Als leerkracht wilt u contact maken met elke leerling in de klas. Want als iedereen meedoet, krijgt u samen zoveel meer voor elkaar. Termen als ‘passend onderwijs’ en ‘optimale ontwikkelingsmogelijkheden’ zijn prachtig. Maar wat vraagt dat van u als leerkracht, directeur, (con)rector, mentor of ouder?  Kom op woensdag 30 september naar het congres Versterk je leerkracht, in het Leerhotel in Amersfoort.

tekstballonnenOp Versterk je Leerkracht krijgt u concrete inzichten om écht contact te maken. Met elk kind, elke collega en elke ouder, elke dag weer. Het Process Communication Model® helpt u bewust te worden van uw invloed op communicatie. En dat kost veel minder moeite dan u denkt! In één dag leert u dat de manier waarop u iets zegt, bepaalt of de ander het ook hoort.

In twee workshoprondes ontdekt u wat Process Communication voor uw onderwijspraktijk kan betekenen. U kunt kiezen uit de volgende inspirerende
workshops:

  • Hoe bereik ik dat ene kind? Jelte van der Kooi
  • Ook een lastige ouder is waardevol? Carla Peverelli en Hetty Jansen-Verhagen
  • Niemand wordt geboren als pestkop. Paul van Lummel en Patricia Antersijn
  • Elke gek zijn gebrek. Een leerkracht is ook een mens. Roos Ikelaar en Gerlinde Podt
  • Eerste begrijpen, dan begrepen worden. Zet uw team weer in haar kracht. Marion Schobre

logo_2Ook is het mogelijk om een-op-een speedcoaching aan te vragen. Meer lezen over de workshops en workshopleiders, of het complete programma bekijken? Dat kan op
versterkjeleerkracht.nl. Deelname aan Versterk je Leerkracht kost € 200 per persoon (inclusief btw). Dit is inclusief lunch, consumpties en het boek Zo kun je mij bereiken, vol tips, interventieplannen en voorbeelden. Als u zich vóór 1 juni aanmeldt, betaalt u slechts € 150. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Het congres vindt plaats in Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Meer informatie en een routebeschrijving vindt u op leerhotelhetklooster.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie