profiel

Patricia Antersijn


Patricia Antersijn
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 3: Down to Earth! hetkind.org/?p=59463

Ongeveer 14 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Congres in Amersfoort: Versterk je leerkracht, om echt contact te maken, elke dag weer…

17 mei 2015

Patricia Antersijn

Geplaatst in:

Als leerkracht wilt u contact maken met elke leerling in de klas. Want als iedereen meedoet, krijgt u samen zoveel meer voor elkaar. Termen als ‘passend onderwijs’ en ‘optimale ontwikkelingsmogelijkheden’ zijn prachtig. Maar wat vraagt dat van u als leerkracht, directeur, (con)rector, mentor of ouder?  Kom op woensdag 30 september naar het congres Versterk je leerkracht, in het Leerhotel in Amersfoort.

tekstballonnenOp Versterk je Leerkracht krijgt u concrete inzichten om écht contact te maken. Met elk kind, elke collega en elke ouder, elke dag weer. Het Process Communication Model® helpt u bewust te worden van uw invloed op communicatie. En dat kost veel minder moeite dan u denkt! In één dag leert u dat de manier waarop u iets zegt, bepaalt of de ander het ook hoort.

In twee workshoprondes ontdekt u wat Process Communication voor uw onderwijspraktijk kan betekenen. U kunt kiezen uit de volgende inspirerende
workshops:

  • Hoe bereik ik dat ene kind? Jelte van der Kooi
  • Ook een lastige ouder is waardevol? Carla Peverelli en Hetty Jansen-Verhagen
  • Niemand wordt geboren als pestkop. Paul van Lummel en Patricia Antersijn
  • Elke gek zijn gebrek. Een leerkracht is ook een mens. Roos Ikelaar en Gerlinde Podt
  • Eerste begrijpen, dan begrepen worden. Zet uw team weer in haar kracht. Marion Schobre

logo_2Ook is het mogelijk om een-op-een speedcoaching aan te vragen. Meer lezen over de workshops en workshopleiders, of het complete programma bekijken? Dat kan op
versterkjeleerkracht.nl. Deelname aan Versterk je Leerkracht kost € 200 per persoon (inclusief btw). Dit is inclusief lunch, consumpties en het boek Zo kun je mij bereiken, vol tips, interventieplannen en voorbeelden. Als u zich vóór 1 juni aanmeldt, betaalt u slechts € 150. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Het congres vindt plaats in Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Meer informatie en een routebeschrijving vindt u op leerhotelhetklooster.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie