profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

twitter
facebook
Congres Het jonge kind – Bussum

4 april 2018

admin

Geplaatst in:

Congres Het jonge kind is een congres voor de onderbouw: voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en directies. Het thema dit jaar is ‘Spel in Zicht’. Op woensdag 11 april 2018 is de derde editie van dit evenement in Bussum. Ben je erbij? Aanmelden kan via AOb-Events.

We starten met de inspirerende lezing ‘Kinderspel is geen kinderspel’ van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Daarna zijn er dertig workshops, lezingen en inspirerende praktijkvoorbeelden van specialisten of collega’s, waar je in drie rondes uit kunt kiezen. Het gaat over binnenspelen, buitenspelen, vechtend spelen, spelen met knoopjes en met zand, het verbeteren van de spelkwaliteit, speelkriebels oproepen of juist het creëren van rustmomenten.
Je zult zeker inzicht in spel en spelen opdoen! Bekijk in het programmaboekje alle workshops.

Tussendoor kan je terecht op de informatiemarkt. Daar staan o.a. Uitgeverij Pica, Driestar Educatief, Muiswerk Educatief, Bazalt, LBJK, Muisje Sensitief en Filosofiejuf.nl. Ben je erbij? Aanmelden kan via AOb-Events.

Het programma:

09.00 – 09.30 uur Inloop en koffie
09.30 – 10.30 uur Opening, lezing Steven Pont
10.30 – 10.45 uur Pauze en zaalwissel
10.45 – 12.00 uur Eerste workshopronde
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.15 uur Tweede workshopronde
14.15 – 14.30 uur Pauze en zaalwissel
14.30 – 15.45 uur Derde Workshopronde
15.45 – 16.15 uur Slotborrel

AOb-leden en abonnees van HJK betalen 195 euro. De normale prijs is 225 euro. Dit is inclusief lunch en slotborrel. Vraag deze kosten terug op school. In de cao primair onderwijs is voor elke voltijdbaan 500 euro budget beschikbaar voor individuele nascholing. Maak daar in overleg met de schoolleider gebruik van. Je kunt ook de uren voor individuele scholing gebruiken. Iedere leerkracht heeft recht op 2 uur individuele scholing per week. Deze uren kun je opsparen voor conferenties of een opleiding.

Meer informatie?

Een volledig programma-overzicht kun je via deze link downloaden. Heb je nog vragen over de conferentie? Mail dan naar scholing@aob.nl of kijk achter deze link!

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie