profiel

Anton Nanninga


Anton Nanninga
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Edutopia in Ede: onderwijsconferentie over de school van de toekomst

18 mei 2015

Anton Nanninga

Geplaatst in:

Op vrijdag 12 juni vindt de tweede editie van Edutopia plaats in Ede: deze gratis  conferentie over de school van de toekomst, georganiseerd door de trainees van Eerst de Klas. Het is een dag waarop mensen vanuit verschillende invalshoeken met elkaar in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen en het onderwijs van morgen.   Vraag Paul Rosenmöller alles over het diploma op maat, leef je uit met nieuwe onderwijsideeën, zoals gamification en het GeenSchool-experiment en leg Maurice de Hond het vuur aan de schenen over ICT in het onderwijs. Meld je voor 8 juni aan.

Flyer Edutopia2015 web (1)Op deze dag bieden wij interessante sprekers, workshops, een informatiemarkt een debat en sluiten we af met een netwerkborrel. Kom en denk mee over het onderwijs van de toekomst! Immers, beter onderwijs maak je samen!

De school van de toekomst…

De weg ernaartoe is een jungle: wat moeten de docenten en schoolleiders behouden? En waar moet het roer juist om? Een cruciale factor voor het succes is het benutten van talenten. Goede leraren zijn de sleutel tot beter onderwijs, mits het onderwijs hen blijft uitdagen en hen de kans biedt om verder te groeien, binnen of buiten hun vak. Zulke docenten zetten zich met plezier in om het beste uit hun leerlingen te halen. Pasklare antwoorden voor de toekomst van het onderwijs zijn er niet.

Bij Edutopia 2015 ontdekt u daarom de mogelijkheden voor het onderwijs van morgen. Ook kunt u hierover in gesprek gaan met mensen van binnen én buiten het onderwijs. Zo maken we samen het onderwijs dat het beste haalt uit zowel docenten als leerlingen. Als Edutopiaan gaat u naar huis met een visie en praktische handvatten, want het onderwijs van morgen begint vandaag!

Schrijf u nu in voor de conferentie op 12 juni!

Eerst De Klas is een meesterlijk traineeprogramma voor jonge academici, ontwikkeld door overheid, onderwijs én bedrijfsleven. Werken in het onderwijs, een intensieve opleiding tot topdocent én meedraaien in een leiderschapsprogramma dat is vormgegeven door de meest innovatieve en toonaangevende organisaties van Nederland.

Tijden: Van 10.30 uur – 18.00 uur.

Edutopia 2015 SM logo kleinLocatie

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2
6710 AB, Ede
T: (0318) 304 349
www.akoesticum.org
 
 
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie