profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 13 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Groninger Onderwijsdag: Luister eens… Over kinderen, ouders, school & samenwerken

5 oktober 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Op woensdag 4 november 2015 vindt de tweede editie van de GRoninger ONDerwijsdag (GROND) plaats met deze keer als thema ‘Samenwerken met ouders’. Het belooft een boeiende middag te worden over een belangrijk en eigentijds onderwerp; ouderbetrokkenheid. Maar wél met ruimte voor ontspanning, humor en een eigen inbreng.

grondWie?
Sprekers zijn o.a. Peta de Vries, Dean Pedagogische Academie, Hanzehogeschool Groningen, Ton Schroor, wethouder Onderwijs van de Gemeente Groningen en Mariëtte Lusse, lector ‘Ouders in Rotterdam Zuid’ Hogeschool Rotterdam. Daarnaast zijn er optredens, en is er een film te zien over de samenwerking tussen ouders en leerkrachten.

Waar?
De GROND vindt plaats bij Hampshire Hotel – Plaza Groningen, Laan Corpus den Hoorn 300 te Groningen en is bedoeld voor opleiders, leerkrachten, directeuren, bestuurders Basisonderwijs. Ook ouders zijn van harte welkom!

Hoe laat?
De middag begint om 13.30 uur met een ontvangst met koffie en thee en wordt rond 17.15 uur afgesloten met een drankje en een hapje.

Kosten en aanmelding

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Verschijnt u echter, zonder afmelding, niet bij de GROND dan brengen wij u €20,- administratiekosten in rekening.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Informatie
Het volledige programma vindt u hier.
Wilt u meer inhoudelijke informatie over het project ‘Samenwerken met ouders’? Neemt u dan contact op met de projectleider Annelies Kassenberg via telefoonnummer (050) 595 36 92 of e-mail a.kassenberg@pl.hanze.nl.

Voor vragen over de GROND of uw aanmelding kunt u contact opnemen met Lisette Schrage via telefoonnummer (050) 595 55 18 of e-mail l.schrage@pl.hanze.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie