profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 6: Nee heb je hetkind.org/?p=59547

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Heerschop en Van Herpen, ook in Eindhoven: ‘Onderwijs een vraag, geluk het antwoord!’

13 februari 2015

robvanderpoel

Geplaatst in:

Onderwijs, wie heeft er geen mening over? Iedereen heeft het ‘genoten’, maar sommigen hebben er weinig plezier aan beleefd. Onderwijs een vraag? Geluk het antwoord! Cabaretier en leraar Peter Heerschop en onderwijskundige Marcel Van Herpen zoeken dat geluk. Zij bieden op woensdag 18 maart in het Parktheater in Eindhoven een inspirerende avond voor leerkrachten, schooldirecteuren en iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt. Meld je tevoren aan, de entree is 10 euro.

img11704_51Over Peter en Marcel
Ze hebben beiden een schat aan ervaring, maar overschatten zichzelf niet. Ze weten wat het is om te blijven zitten, maar ook wat het betekent om op te staan. Ze haten de rankings, maar zijn als geen ander in staat om ze te maken. Ze vertellen dat het belangrijk is om zelf te ervaren. Ze hebben kritiek op het systeem waar ze zelf deel van uitmaken. Tijd voor verwarring én voor verandering. Tijd voor gelukkiger onderwijs. Gelukkig wel!

Interactieve voorstelling: mail uw onderwijsmening, anekdote of frustratie!
U als bezoeker bepaalt grotendeels welke onderwijs-items tijdens de voorstelling aan bod komen. In de periode voorafgaand aan de voorstelling kunt u Peter en Marcel uw vragen, anekdotes, boze brieven etc. mailen naar: info@marcelvanherpen.nl onder vermelding van HenV180315.

Informatie:

  • Entree is € 10,00, klik hier om kaarten te bestellen (via de website van het Parktheater)
  • Aanvang 20.00 uur, Philipszaal, Parktheater Eindhoven

 

vk-B7bcHyWCEAAejlm-298x300Op 13 april ook in Heerenveen

Peter Heerschop en Marcel van Herpen gaven op 15 en 16 januari hun eerste onderwijsconference in Driebergen , op uitnodiging van het NIVOZ en in samenwerking met hetkind. Dat was een succes. Tot tweemaal toe was theater Maitland op landgoed De Horst met meer dan 300 bezoekers uitverkocht. 

Naast het optreden in Eindhoven, zullen zij ook op maandagavond 13 april in Heerenveen op het podium staan, zie deze link.
Dan in het Posthuis theater, als onderdeel van de nieuwe reeks Onderwijsavonden in het hoge noorden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie