profiel

Beatrice Keunen


Beatrice Keunen
Bekijk mijn profiel

twitter

Gratis proeven aan Pedagogische Tact of Pedagogisch Leiderschap op 2 oktober hetkind.org/?p=59583

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Landelijk Gordoncongres in Hilversum

17 september 2014

Beatrice Keunen

Geplaatst in:

Op donderdag 30 oktober wordt in Hilversum het Landelijk Gordoncongres georganiseerd. Aanleiding is het 35-jarig jubileum van de Amerikaanse psycholoog Thomas Gordon volgend jaar in Nederland en Vlaanderen. Gordon stond aan de wieg van het democratische opvoeden.

Het congres heeft als thema ‘Met alle respect’. Hoogleraar Micha de Winter geeft een interactieve lezing over democratisch opvoeden. Daarnaast wordt de Gordonmethode verder uitgediept. Een aantal sprekers zal ingaan op de praktijk, zowel in de kinderopvang als thuis. Vervolgens zal recent onderzoek over de methode besproken worden.

Na de lunch kunnen deelnemers zich inschrijven voor diverse workshops zoals straffen & belonen, kinderruzies, kinderparticipatie en praten met pubers.

Het programma begint om 10.00 en eindigt om 16.00. De kosten zijn 75 euro per deelnemer. Dit is incl. congresmateriaal, lunch en consumpties. Voor meer informatie, zie: www.gordoncongres.nlhttps://twitter.com/Gordoncongreswww.facebook.com/pages/Gordon-Congres

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie