profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 1: Stranger in Paradise hetkind.org/?p=59455

Ongeveer 45 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Lustrumbijeenkomst Duurzame PABO Nijmegen

27 oktober 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

Dit jaar bestaat Duurzame PABO tien jaar. Dat wordt op 18 november gevierd met een lustrumbijeenkomst op de HAN PABO in Nijmegen en als thema ’32 lessen voor de toekomst’ (met een knipoog naar Onderwijs 2032, de nationale dialoog over de toekomst van het onderwijs).

32lessenBoekpresentatie
Op de lustrumbijeenkomst wordt het gelijknamige boek ’32 lessen voor de toekomst’ gepresenteerd. Het boek laat een vernieuwende kijk op onderwijs zien. En staat vol praktische voorbeeldlessen die leerlingen van de basisschool – op hun eigen  niveau – bij een duurzame wereld betrekken. Enthousiasmerende en vernieuwende lessen die passen bij de kerndoelen in het  onderwijs.

Vakdocenten vertalen in het boek duurzaam onderwijs naar kleuters, beginnende rekenaars en stoere schoolverlaters. Ook zijn er lessen van mensen die normaal juist niet voor de klas staan, zoals een avonturier.

Workshops
Op de lustrumbijeenkomst geven de auteurs workshops over hun les. Ontmoet de pioniers uit het basis- en pabo-onderwijs! Leer meer over droomlessen voor onze nieuwe generaties kinderen!

De lustrumbijeenkomst is geschikt voor leerkrachten, pabo-studenten, pabo-docenten, NME- en duurzaamheidsprofessionals én voor iedereen die het belangrijk vindt dat onze kinderen meer invloed krijgen op hun eigen toekomst. Raak geïnspireerd door de goede voorbeelden in het land!

Locatie
HAN PABO
Kapittelweg 35
6525 EN Nijmegen

Inschrijving en kosten
Inschrijven kan hier. Het programma begint om 13.30 uur en eindigt om 17 uur met een borrel.

  • Pabostudenten: €15
  • Alle anderen: €35

Meer informatie
Meer informatie over de lustrumbijeenkomst vind je hier.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie