profiel

Natasja de Kroon


Natasja-de-Kroon
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 8: ‘Dreamschool’ hetkind.org/?p=59552

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Marcel van Herpen en Peter Heerschop ook samen op Onderwijsavond in Heerenveen…

10 februari 2015

Natasja-de-Kroon

Geplaatst in:

Marcel van Herpen en Peter Heerschop treden nog een derde keer gezamenlijk op, zonder in herhalingen te willen vervallen. Na twee succesvolle – en uitverkochte – nieuwjaarsconferences in Driebergen zullen ze ook op maandagavond 13 april in Heerenveen het podium opstappen en elkaar willen uitdagen. Een mix van speelse, humorrijke en serieuze woorden passeren de revue, waarin de gezamenlijke liefde voor het onderwijs en de betrokkenheid bij alle opgroeiende kinderen de boventoon voert. Het is de tweede Onderwijsavond die plaats zal vinden in het Posthuis theater in Heerenveen. Op 19 mei is de derde in de reeks voor de zomervakantie. De entreeprijs is 20 euro.

vk B7bcHyWCEAAejlmOp 15 en 16 januari trokken Marcel van Herpen en cabaretier en tv-maker Peter Heerschop twee keer volle zalen in theater Maitland. Het was de vierde (dubbele) Onderwijsavond in een serie van zeven die hetkind (i.s.m. NIVOZ) in een schooljaar organiseert. Nu staan ze samen in Het Posthuis in Heerenveen, ruim een maand (10 maart) na de start die is gemaakt door initiatiefneemster Natasja de Kroon. Een avond over Onderwijs en Opvoeding. Voor iedereen die ooit op school heeft gezeten. Voor ouders, leerkrachten en iedereen die ooit kind is geweest. Humor met een serieuze noot! Een prachtige avond voor slechts €20.

—> Combineer de avond met de andere onderwijsavonden en betaal voor drie avonden €30,  met op 10 maart Alphabet en op 18 mei de documentaire ‘Valt er hier nog wat te leren?’

Over haar initiatief lees je hier…

Natasja de Kroon reist heel Nederland door voor haar werk als trainer, coach en Geluksvogel. In Driebergen laat ze zich inspireren door sprekers op Onderwijsavonden, door deelname aan conferenties en door in gesprek te gaan met andere onderwijsbetrokkenen en collega-bloggers. Maar dat kan natuurlijk in Heerenveen ook. Inspiratie, legitimatie en verbinding op weg naar goed onderwijs. In een noordelijke platform en leergemeenschap. Natasja  gaat ervoor.

‘Met veel plezier rijd ik een paar keer per jaar naar Driebergen om een onderwijsavond van hetkind bij te wonen. Het is de moeite waard, elke keer opnieuw. Maar het is wel ver. En dat merk je. Keer op keer valt me op dat mijn collega”s uit het hoge Noorden  ondervertegenwoordigd zijn. Voor mij reden om eens te gaan praten met de directeur van het Posthuistheater, Gerard Wolters.

Wat zou het immers mooi zijn om al die inspiratie die ons in Driebergen wordt geboden naar Heerenveen te halen?! En om ook in Heerenveen het gesprek over onderwijs op gang te brengen te houden?!

Met de onderwijsavonden hoop ik mensen die het onderwijs een warm hart toedragen te bereiken. Na afloop is er volop ruimte voor een gesprek onder het genot van een drankje. Op dinsdagavond 10 maart organiseerde ik al – met ondersteuning van hetkind en het Posthuistheater de eerste onderwijsavond, met de vertoning van de Onderwijsfilm van het jaar, Alphabet. En nu staan ook de volgende twee avonden geprogrammeerd. Met Peter en Marcel hebben we twee mensen die als geen ander inspireren, ook samen.

Ook de derde onderwijsavond staat al op de agenda.

  • 13 april             Marcel van Herpen en Peter Heerschop over Onderwijs en Opvoeding                                    Prijs:  €  20
  • 19 mei              Valt er hier nog iets te leren (eventueel in combinatie met de uitzending van Tegenlicht)    Prijs:  €  7, 50

posthuisss13 april: Onderwijsavond Heerenveen

Adres: Posthuis Theater, Fok 78 in Heerenveen

Tijd: 20.15 uur – 22.00 uur

Kosten: 20 euro.

Aanmelden via: info@posthuistheater.nl

 

avonden3339

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie