profiel

Renske Hoogeveen


Renske Hoogeveen
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 6: Nee heb je hetkind.org/?p=59547

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Nacht van de Leerkracht 2015, De Balie Amsterdam

30 oktober 2015

Renske Hoogeveen

Geplaatst in:

De Nacht van de Leerkracht zal dit jaar in het teken staan van leerkrachten die innovatie in het onderwijs willen teweegbrengen. De Schoolmakers van ‘Onze Nieuwe School’ zijn uitgenodigd om, verdeeld over 10 tafels, te inspireren met hun ideeën om vanuit een vernieuwende visie op onderwijs een school te starten. Op deze manier kunt u deze Nacht van de Leerkracht in aanraking komen met innovatie die u ook in uw eigen school kunt toepassen. Ook is OC&W aanwezig om vanuit landelijk oogpunt te vertellen over onderwijsvernieuwing door Onderwijs2032. Tevens zullen kinderen en de directie van de School of Understanding vertellen over hun ervaringen op een vernieuwende school die vorig jaar is gestart.

schoolmakers020De Nacht van de Leerkracht bestaat traditiegetrouw uit een “3-gangen diner”, waarbij leerkrachten, beleidsmakers, wetenschappers, bestuurders en politici, verdeeld over 10 tafels zullen filosoferen over het Amsterdamse onderwijs. Tussen de verschillende gangen kunt u wisselen om met verschillende ideeën in aanraking te komen. Hiervoor zal een passend ‘matchingssysteem’ opgezet worden.

Programma
18:30u Opening (inloop vanaf 18:15u)
– Verschillende initiatieven voor onderwijsvernieuwing
– Kinderen School of Understanding en hun ervaringen

Voorgerecht
Een nieuwe school maken: wat zijn de mogelijkheden en beperkingen?

Hoofdgerecht
De totstandkoming van de ‘School of Understanding’

Nagerecht
Een nieuwe school: iets voor u?

21:00u Borrel

Aanmelding & tickets
De Nacht van de Leerkracht vindt plaats in de grote zaal van De Balie.
Aangezien ze dit jaar ons vijfjarig jubileum vieren, is de Nacht van de Leerkracht voor iedereen toegankelijk. Dit betekent dat  de avond gratis is voor leden. Alle andere geïnteresseerden kunnen op de avond zelf een vrijwillige bijdrage voor de avond geven óf  lid worden van de Vereniging van Meesterschappers. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf en je vak te blijven verbeteren!!

Let op: er zijn maximaal 75 open plekken, daarna komt er een aanmeldingsstop U kunt zich hier aanmelden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie