profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijsavond Heerenveen, met Simone Mark geannuleerd: Over de pedagogische noodzaak van aanraken

4 april 2016

robvanderpoel

Geplaatst in:

Na Luc Stevens (september) en Mark Mieras (januari) was op dinsdagavond 24 mei de beurt aan Simone Mark om de Onderwijsavond in Heerenveen van inspiratie en legitimatie te voorzien. Maar de avond gaat niet door vanwege een tekort aan belangstellenden. Mark – schrijfster van het boek Pedagogisch Contact – zou spreken  over de pedagogische noodzaak van aanraken en aangeraakt worden.

posthuisssNatasja de Kroon is sinds 1,5 jaar bezig om het onderwijsveld in de Noordelijke provincies te inspireren, te legitimeren en te verbinden via lezingen en gespreksavonden. In het voorjaar van 2015 waren de eerste drie Onderwijsavonden, in lijn met de avonden die al enkele jaren met veel succes in Driebergen plaatsvinden.

Dit schooljaar heeft ze – in samenspraak met de eerste groep volgers – opnieuw een aantal vooraanstaande sprekers bereid gevonden om ook in Heerenveen een Onderwijsavond te verzorgen.

Simone Mark zou op 24 mei spreken over de pedagogische noodzaak van aanraken en aangeraakt worden. Immers, opvoeden is aangeraakt worden. Voel ik jou door mij? Voel ik mij door jou?

Kaarten: €20 euro, via kassa Posthuistheater Heerenveen.
Studenten €10.

Start 19.30 uur.

Hetkind-themalogo-onderwijsavond

 

 

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie