profiel

Joyce van den Bogaard


Joyce van den Bogaard
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Scholenconferentie Zwolle: ‘Passend graag’ over Passend Onderwijs

2 november 2015

Joyce van den Bogaard

Geplaatst in:

De wet Passend Onderwijs is een jaar oud. Hoe zijn de ervaringen met Passend Onderwijs in úw school? Wat gaat goed en waar lopen u en uw collega’s tegenaan? En nog belangrijker: hoe legt u deze reis samen met uw collega’s en de leerlingen af? Tijdens de scholenconferentie ‘Passend graag’ op 10 december maakt u samen met andere deelnemers de balans op. Twee thema’s staan centraal: 1) cultuur & schoolontwikkeling 2) het levend schoolondersteuningsplan. Laat u door deze thema’s inspireren en ga actief aan de slag in de door uw gekozen workshops.

schoolconferentieTijdens de verschillende sessies staat het elkaar inspireren, uitwisselen van ervaringen over de praktijk in de school en het leren van elkaar centraal. Ook het plenaire programma is informatief en inspirerend. Deskundige sprekers geven praktische handvatten om Passend Onderwijs binnen uw school verder gestalte te geven. De conferentie is met name interessant voor mensen uit de schoolpraktijk: schoolleiders, teamleiders en ondersteuningscoördinator en mentoren. Wij zien u graag!

Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke onderwerpen en vragen u tijdens de conferentie graag behandeld ziet. Bij het samenstellen van het programma wordt daar rekening mee gehouden. Bovendien kunnen andere deelnemers via onze website reageren op uw vraag. Wie weet krijgt u dan al het antwoord waar u naar op zoek bent. En doet u als bonus waardevolle contacten op.

Keynote sprekers
Tijdens de conferentie zijn er keynotes van prof. dr. Dolf van den Berg, emeritus hoogleraar Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en Robin van Galen, Nederlands waterpolocoach.

Meer informatie
Datum: 10 december 2015
Tijd: 10.00 uur – 16.30 uur met aansluitend borrel
Locatie: Theater Buitensoos te Zwolle
Voor wie: School- en teamleiders, ondersteuningscoördinator en mentoren
Kosten: Deelname is gratis
Aanmelden kan hier.

Klik hier voor het volledige programma (pdf).

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie